Direkt zum Seiteninhalt

niederländisch

Der Stau > Die Rettungsgasse > Das Video - International

Met Draggi,

het symbool van eerlijke Trucker setzr de FahrGut Club ook dit jaar weer op de sympathie en een betere samenwerking in het wegvervoer.

Andreas de Trucker

aus`m Pott ondersteund natuurlijk met de gebruikelijke, vriendelijk en leuke manier onze dialoog met truckers op Youtube.

Logo der Rettungsgasse24
Stau2
Stau19
Stau1
Maken vluchtstrook rechts
Herziening sinds 2017/01/01

In het geval van ongevallen op multi-baans wegen en snelwegen redding rijstroken moet worden gevormd, zodat voertuigen van hulpdiensten kunnen zo snel mogelijk door te gaan naar het ongeval.

Sinds 2017/01/01 de nieuwe verordening van kracht is.
Nooit meer zoeken naar het midden
Als u rechts rijden en die aan de linkerkant rijden zag te vaak verwarring

Tot nu toe, de redding rijstrook op vier of meer rijstroken wegen werd opgericht in het midden. De zoektocht naar het centrum (die naar rechts beweegt, die naar links beweegt) bereidt veel automobilisten gewond.

Daarom geldt nu de volgende nieuwe wegcode regels (§ 11 paragraaf 2 StVO):

Eenmaal voertuigen die rijden op autosnelwegen en op wegen buiten de bebouwde kom met minstens twee rijstroken voor één richting stapvoets of de voertuigen op een stilstand, zullen zij voor de doorvoer van politie en ondersteunende voertuigen tussen het meest linkse en direct rechtsaf naastgelegen rijstrook voor een richting vormen een vrije baan.


Met een paar woorden uitgelegd:                                   
De vluchtstrook wordt over het algemeen gevormd tussen de linker rijstrook en rechts de resterende rijstroken.

De zoektocht naar het centrum wordt geëlimineerd. De wetgever hoopt dat de vorming van een vluchtstrook betere slagen en sneller. Drivers op de linker rijstrook van de congestie zachte weggelaten, de andere naar rechts.
Stau21
Stau22
Stau20
Zurück zum Seiteninhalt